Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Tehnologia Li-I si echipamentele automatizate, in centrul tendintelor (II)

Testele IFOY 2020 au oferit posibilitatea celor 27 de membri ai juriului din 19 tari sa puna la treaba echipamentele si solutiile inscrise in concurs de cei 15 competitori. Dupa prezentarea solutiilor dezvoltate de Bosch Rexroth, cellumation, doks.innovation, EasyMile, ForkOn, Geek+, ProGlove, Raymond, Sany Europe si Wiferion in editia de luna trecuta, este randul echipamentelor noi sa fie prezentate in lumina performantelor si testelor dintr-una din halele targului Hannover Messe. Echipamentele Combilift, Crown, Hyster, Jungheinrich si Still au captat cel mai mult atentia membrilor juriului, fiind si singurele care puteau fi testate individual.
 
La luarea deciziei au contat si rezultatele testelor efectuate in prealabil de catre o echipa formata din experti si oameni de stiinta de la Institutul Fraunhofen si universitatile din Dresda si München, care au verificat gradul de inovatie si relevanta pentru piata a fiecarui candidat din competitie.
Echipa de test IFOY coordonata de jurnalistul olandez Theo Egberts a comparat candidatii cu competitorii relevanti existenti deja pe piata din punct de vedere al economiei, eficientei energetice, securitatii, ergonomiei s.a., criterii care definesc protocolul de test al IFOY. Rezultatele votului vor fi dezvaluite pe 20 aprilie, cand va avea loc ceremonia de premiere in cadrul Hannover Messe.

Articole similare

Ad