Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Linde lanseaza noul order-picker V08

Linde Material Handling a lansat noul order-picker vertical V08, care asigura o rata de picuire mai ridicata, conditii de lucru ergonomice si siguranta crescuta pentru angajati. Echipamentul are o inaltime maxima de ridicare de 2,8 m si ii ajuta pe managerii de logistica sa tina sub control costurile proceselor de picuire intensive, in conditiile in care, in multe depozite, tot mai multe marfuri trebuie colectate intr-un interval scurt de timp.
Adesea, un singur nivel al raftului nu este suficient, astfel incat marfurile sunt depozitate si pe raftul superior. In cazul noului Linde V08, atat platforma operatorului, cat si dispozitivul de manipulare a incarcarii se deplaseaza concomitent in sus, astfel ca operatorul poate aseza imediat marfurile scoase de la raft direct pe furci, continuand apoi pana la urmatoarea pozitie de picuire. „Acest lucru asigura o eficienta sporita atunci cand angajatii au de preluat regulat marfuri si de la primul, si de la al doilea nivel de depozitare“, a declarat Eloïse Lévêque, manager de produse la Linde Material Handling.
In functie de aplicatie, sunt disponibile doua modele diferite de order-picker-e:
• Linde V08-01: Platforma si furcile sunt conectate intre ele, iar operatorul poate accesa paletul direct de pe platforma. Produsele voluminoase sau grele pot fi impinse pe platforma, fara sa fie necesara ridicarea de pe raft. Pentru spatiile inguste exista o versiune cu brate de incarcare scurte, care are o capacitate de 700 kg (cu centru de incarcare de 500 mm). Prin comparatie, versiunea cu brate de incarcare mai lungi si o capacitate de 1.000 kg ofera o stabilitate mai mare.
• Linde V08-02: Are un lift suplimentar cu capacitate de incarcare de 800 kg. Acest lucru permite operatorului sa ridice furcile independent de platforma, pentru a plasa marfurile scoase din raft la o inaltime convenabila pe palet.
Toate echipamentele Linde urmeaza aceeasi filosofie de functionare, ceea ce usureaza munca operatorilor atunci cand trec de pe un model pe altul. Este inclus aici si noul volan Linde, reglabil pe inaltime, cu butoane pentru controlul directiei de mers. Comenzile pentru ridicarea/coborarea platformei operatorului si pentru actionarea liftului auxiliar (in cazul V08-02) sunt pozitionate in centrul volanului, astfel ca operatorul poate conduce utilajul cu o singura mana. Platforma de control poate fi coborata in timpul deplasarii, folosind un comutator de picior, ceea ce economiseste timp. Ecranul de bord, cu afisaj color, ofera o imagine de ansamblu asupra tuturor datelor de operare importante, folosind cifre si simboluri mari. In plus, sistemul de gestionare a flotei personalizat Linde confera, de asemenea, o productivitate crescuta. 
Foarte important, noile modele nu doar ajuta la cresterea capacitatii de manipulare, dar ofera si siguranta sporita. Astfel, designul asigura operatorului o vizibilitate mai buna, plus ca sunt disponibile si alte dotari optionale, cum ar fi bariere laterale monitorizate electric, un cadru auxiliar de sprijin pentru a oferi suport operatorului atunci cand se deplaseaza in spate, un sistem de protectie a ramelor integrat in partea din fata a sasiului, precum si sistemul de asistenta Linde Curve Control, pentru reglarea automata a vitezei in viraje.

Articole similare

Ad