Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Dachser investeste 25 de milioane de euro in Germania

Dachser a demarat constructia unei noi sucursale si a unei locatii logistice in Kassel (Germania), intr-o actiune care ii va permite sa preia controlul deplin asupra retelei sale de grupaj de marfuri industriale din aceasta tara. Noul sediu de 25 de milioane de euro din Kassel permite grupului logistic european sa-si inlocuiasca partenerul regional de lunga durata Schmelz Transport und Logistik. Reprezentantii companiei au declarat ca noua locatie 

„completeaza reteaua proprie de grupaj pentru produse industriale din Dachser, care va continua sa lucreze cu partenerul sau pana cand lucrarile de constructie la noua filiala Dachser vor fi finalizate anul viitor”.

Lucrarile de constructie la cei aproximativ 78.000 m2 din zona comerciala Lohfelden au inceput in aprilie. Terminalul de tranzit va avea aproximativ 6.400 m2 si 78 de porti pentru incarcare si descarcare a camioanelor. De asemenea, va fi construita o cladire de birouri de 2.500 m2 adiacenta terminalului.

Noul terminal de tranzit pentru bunuri industriale cu birouri adiacente, situat in zona comerciala Lohfelden, urmeaza sa fie finalizat pana in vara lui 2021. Situata la intersectia autostrazilor A7, A44 si A49, noua sucursala va crea aproximativ 200 de locuri de munca pe termen mediu.

O mare parte dintre clientii noii sucursale vor proveni dintre companiile de productie industriala puternice din regiune, asa cum a explicat Andreas Fritsch, directorul general al centrului logistic Ostwestfalen-Lippe Dachser din Bad Salzuflen. 

„Datorita retelei logistice integrate Dachser, transporturile care pleaca de la noua sucursala Kassel vor ajunge in toate centrele economice din Europa in 24 pana la 48 de ore”, a spus Fritsch. „Clientii Dachser din toata Europa vor beneficia de termene de livrare rapide si de calitatea noastra constanta de servicii.”

Cu aproximativ 31.000 de angajati in 393 de locatii de pe tot globul, Dachser a generat venituri nete consolidate de aproximativ 5,7 miliarde de euro in 2019, gestionand peste 80 de milioane de expedieri in greutate de 41 de milioane de tone metrice.

Articole similare

Ad