Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ford Romania lanseaza serviciul ,,Door to Door”

Ford Romania lanseaza serviciul de reparatii auto ,,Door to Door”, din cadrul campaniei #StaiAcasa, prin care compania preia masinile clientilor, iar ulterior reparatiei le livreaza inapoi proprietarilor.
 
Unitatile de reparatii auto Ford raman deschise pentru a ajuta clientii care au nevoie sa circule sa poata face acest lucru prin intermediul campaniei #StaiAcasa, se mentioneaza in comunicatul remis, miercuri, 1 aprilie, de Ford Romania. 
 
Lansata ca urmare a crizei de Coronavirus, campania #StaiAcasa asigura, contra cost, preluarea, repararea, igienizarea si livrarea masinilor clientilor, precizeaza Ford Romania. De asemenea, proprietarii beneficiaza de rezumate video ale serviciilor realizate. Astfel, Ford se asigura ca autoturismele si autoutilitarele sunt predate in siguranta dupa interventiile in service.
 
In timpul preluarii/repararii/livrarii vehiculului, se vor folosi manusi de unica folosinta, masca de protectie precum si folii de plastic pentru volan si scaune. Elementele masinii expuse la atingere se vor dezinfecta cu agenti speciali aprobati de Ministerul Sanatatii, precizeaza Ford Romania. Rezumatul video realizat prin Ford Video Check permite clientilor sa vada si sa aprobe clar lucrarea recomandata si costul acesteia. Verificarea video poate fi accesata prin orice dispozitiv compatibil, cum ar fi un smartphone, tableta sau computer.

Articole similare

Ad