Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

COVID-19: Donatii de 4 milioane de lei din partea a patru mari companii romanesti

Banca Transilvania, Mobexpert, Bitdefender si eMAG lanseaza platforma „Doneaza pentru linia intai” pentru a ajuta medicii si personalul sanitar, precum si politistii, armata si jandarmii, care depun eforturi supraomenesti in aceste zile in lupta pentru viata contra pandemiei COVID-19 si ii cheama pe toti cei care au posibilitatea sa li se alature. Cumulat, cele patru companii au donat pana acum 4 milioane de lei si s-au implicat in achizitii, distributie si organizarea platformei de donatii.
Pana acum au fost contractate peste 40 de milioane de masti, manusi, combinezoane si peste 2 milioane de masti FFP2. Produsele ajung saptamanal in tara cu avioane cargo charter, inclusiv cu avioane Tarom transformate in cargo.
Necesarul de produse este centralizat saptamanal de catre Departamentul pentru Situatii de Urgenta in colaborare cu Ministerul Sanatatii, iar pe baza acestui necesar se realizeaza distributia catre cei din linia intai: Spitale, DSP, Ambulanta, SMURD, Armata, Politie, Jandarmerie.
Donatiile se pot face online sau prin transfer bancar, toate detaliile sunt pe www.emag.ro/doneaza. Tot aici vor fi toate informatiile centralizate despre sumele donate, produsele si beneficiarii catre care au fost distribuite, detalii despre produse, pret si cantitate. Obiectivul este sa strangem donatii lunare de 50 de milioane de lei. 

Articole similare

Ad