Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Bolloré Logistics a coordonat logistica pentru transportul a 92 de tone de masti de protectie si echipament medical din China la aeroportul din Geneva

Luni, 6 aprilie, un Boeing B747-4 operat de compania Cargolux ce a sosit din Shanghai (China) a aterizat la 1:30 pm la aeroportul din Geneva. La bord se afla 92 de tone de masti de protectie si echipament medical dedicat institutiilor publice (spitale si clinici), dar si profesionistilor din domeniul medical vorbitori de limba franceza din Elvetia.
Operatiunea, condusa in numele unui grup de organizatii formata din Camera de comert chineza si Camera de comert din Geneva, a fost dusa la bun sfarsit in cel mai scurt timp posibil. In total, 12.800 de pachete de echipament medical continand masti, manusi si termometre au avut un volum de 630 m3. Pentru a finaliza aceasta misiune, echipa Bolloré Logistics din China si Elvetia si-au folosit sinergiile pentru a asigura intregul lant logistic, de la productie pana la livrare. Fiecare etapa a fost coordonata astfel incat toate operatiunile logistice sa fie perfect legate (colectarea bunurilor, impachetarea paletilor, incarcarea si descarcarea, transportul cu camioane etc.) cu controlul temperaturii si formalitatile vamale.
Inca de la inceputul epidemiei Covid-19, Bolloré Logistics s-a mobilizat pentru a continua sa isi deserveasca clientii. Pentru a raspunde nevoilor urgente, a fost creata o unitate de criza pentru a stabili un plan de transport alternativ pentru fiecare transport, combinand flexibilitatea cu viteza de executie.

Articole similare

Ad