Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Soferi de camion, prinsi in timp ce incercau sa evite controlul la frontiera

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret au depistat doi barbati, soferi de rezerva ai unor mijloace de transport marfa, care au incercat sa evite controlul de frontiera deoarece nu puteau face dovada calitatii lor, fapt ce ar fi condus la izolarea acestora la domiciliu.
In data de 13.04.2020, in jurul orei 22.00, in Punctul de Trecere a Frontierei Siret, judetul Suceava, pe sensul de intrare in tara, pe una din arterele de control pentru automarfare, politistii de frontiera au observat doua persoane de sex masculin care se deplasau pe jos, printre mijloacele de transport marfa. Inainte de a ajunge la toneta de control, acestea s-au ascuns dupa camioanele care se aflau in asteptarea efectuarii formalitatilor de frontiera, incercand astfel sa se sustraga controlului de frontiera, se arata in comunicatul Politiei de Frontiera. 
 
Cei doi soferi au dubla cetatenie, romana si ucraineana, S.A., in varsta de 25 de ani, domiciliat pe raza judetul Botosani si G.S., in varsta de 32 de ani, domiciliat pe raza judetului Suceava. Pe timpul cercetarilor, acestia au declarat ca au coborat din doua camioane si au incercat sa evite controlul de frontiera deoarece au statutul de „al doilea sofer” si nu aveau documentele necesare pentru a dovedi acest lucru. Barbatii au fost preluati de reprezentantii Directiei de Sanatate Publica din punctul de frontiera, care au dispus masura izolarii acestora la domiciliu pentru o perioada de 14 zile. Totodata, cei doi sunt cercetati acum pentru savarsirea infractiunii de trecere frauduloasa a frontierei de stat, urmand in continuare a fi desfasurate cercetari sub directa supraveghere a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Radauti.

Articole similare

Ad