Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DB Schenker a transportat 100.000 de masti donate de H&M catre regiuni din Spania si Italia

DB Schenker transporta acum masti de fata in toata lumea. Un nou exemplu este organizarea transportului pentru bunurile donate de grupul H&M. Compania a decis sa foloseasca lantul sau de aprovizionare din Asia pentru a colecta si a dona 100.000 de masti pentru a impiedica raspandirea coronavirusului. 50.000 de masti vor fi date autoritatilor spaniole pentru a sustine unitatile medicale din regiunea Madridului si alte 50.000 de masti vor fi date autoritatilor italiene pentru spitale si alte scopuri medicale. „Suntem fericiti sa ne ocupam de transportul acestor masti donate de grupul H&M. In ciuda vremurilor provocatoare si a capacitatilor limitate de transport aerian, suntem capabili sa organizam transporturi cu timp limita datorita retelei noastre. Acum transportam volume mari de echipamente medicale in mai multe locuri din lume. In aceste vremuri, logistica asigura aprovizionarea in domeniul medical.?, a spus Thorsten Meincke, membru in bordul de transport aerian si maritim la DB Schenker.

Mastile de fata de tipul N95/FFP2 au fost produse in China. Din cauza reducerii capacitatii de transport pe liniile aeriene de pasageri, nu a fost posibil transportul direct la destinatie. In schimb, DB Schenker a asigurat transportul lor cu avioane de tip charter. 
Mastile pentru Spania au plecat de la aeroportul Pudong din Shanghai si au ajuns la aeroportul din Frankfurt (Germania) dupa ce a schimbat echipajul in Doha. De la Frankfurt, donatiile au fost transportate la Madrid si date departamentului de protectie civila.
Mastile pentru Italia au fost transportate cu un zbor de la Shanghai la Frankfurt. Acum acestea sunt transportate cu un camion la Roma, dupa care vor fi oferite departamentului Italian de protectie civila.
DB Schenker transporta un mare volum de masti in toata lumea. Folosind combinatii specifice ale mai multor moduri de transport, inclusiv aerian, oceanic, rutier, feroviar, este nevoie de flexibilitate pentru a realiza solutiile logistice chiar si atunci cand capacitatile de transport sunt limitate.

Articole similare

Ad