Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Intreaga retea Bridgestone din Europa reincepe productia

Bridgestone EMIA si-a restrans productia la unitatile europene de productie din Bari (Italia) si Lanklaar (Belgia), iar din 21 aprilie urma sa fie deschisa si fabrica din Bethune (Franta). Decizia vine ca urmare a anuntului din 14 aprilie ca productia din toate unitatile Bridgestone situate in Spania (Burgos, Bilbao si Puente San Miguel) si Rusia (Ulyanovsk) s-au redeschis.
Noul anunt preuspune ca intreaga retea de productie se redeschide, cu exceptia fabricilor din India si sudul Africii care raman deocamdata inchise.
Fabricile Bridgestone au fost inchise initial ca reactie la scaderea globala a cererii pentru productia de anvelope, cauzata de pandemia Covid-19. Totusi, deorece nevoia clientilor pentru anvelope Brudgestone a inceput acum sa creasca din nou, s-a luat decizia reluarii productiei.
Fara indoiala, situatia Covid-19 ramane severa, de aceea, sanatatea si siguranta angajatilor Bridgestone la unitatile redeschise raman prioritare. Bridgestone continua sa respecte strict recomandarile centrului de Prevenire si control al bolilor (CDC), World Health Organization (WHO), si ale reglementarilor guvernamentale din statele unde opereaza. In plus, s-au implementat proceduri si liste in acord cu protocoalele de prevenire ale riscurilor profesionale pentru a asigura distantarea sociala si o protectie adecvata a fortei de munca.
Bridgestone continua sa monitorizeze atent in aceasta perioada atat evolutia sanatatii, dar si fluctuatia in ceea ce priveste cererea pentru productie.

Articole similare

Ad