Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

CBRE anunta proiecte imobiliare in valoare de 80 de milioane de euro

Prin intermediul diviziei Building Consultancy CBRE anunta ca gestioneaza proiecte aflate in derulare care cumuleaza investitii totale de peste 80 mil. euro in domeniile medical, productie si IT&C in diferite zone din Romania.

Divizia de Building Consultancy a fost infiintata in anul 2012 prin cooptarea lui Gabriel Balaban, considerat unul dintre cei mai experimentati consultanti tehnici in constructii. In cei opt ani, Gabriel Balaban si echipa sa au furnizat servicii de management de proiect si control al costurilor pentru investitii de aproximativ 800 milioane de euro, cu o suprafata totala de peste 1,1 milioane mp, arata compania intr-un comunicat. „Sunt investitii cu o valoare cumulata de peste 80 de milioane de euro si aproape 800.000 mp in sectoare diverse, de la amenajari de spatii de birouri la construirea fabricilor de componente auto sau constructii in domeniul medical, cum este Enayati Medical City, cea mai mare investitie medicala din Romania ultimilor 30 de ani”, a declarat Gabriel Balaban, Head of Building Consultancy, CBRE Romania. 
 
Printre proiectele pe care echipa CBRE le gestioneaza in prezent se numara amenajari de spatii de birouri pentru companii din domeniile medical si IT&C, aflate in proces de extindere sau de relocare. Un alt sector in care investitiile merg mai departe chiar si in perioada pandemiei este cel al productiei, CBRE fiind implicata in gestionarea proiectelor de construire pentru o fabrica de componente auto, o fabrica de sisteme de iluminat si diferite depozite. Investitiile mentionate se afla in Bucuresti si in orasele regionale, precum Timisoara, Sibiu, Cluj-Napoca, Baia Mare si Iasi. 

Articole similare

Ad