Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Renault Trucks a inceput sa redeschida treptat fabricile din Franta pe 22 aprilie …

… iar luarea tuturor masurilor pentru a proteja sanatatea angajatilor este printre prioritatile sale, astfel ca se face dezinfectia masinilor, a statiilor de lucru si a uneltelor, se impune purtarea mastilor, a manusilor si a combinezoanelor si vor exista reguli de distantare sociala si miscare organizata in spatiile comune. Toate acestea au fost stabilite conform unor protocoale sanitare consolidate, adaptate fiecarei unitati de productie, realizate in consultare cu uniunile sindicale si cu reprezentantii angajatilor si concepute de doctorii de medicina muncii ai companiei, pe baza traseului exact parcurs de angajati de la vestiar la statia de lucru. Totul pentru eliminarea riscului de a intra in contact cu virusul.

Prima a fost redeschisa fabrica de motoare Lyon-Venissieux, iar cele de asamblare de la Bourg-en-Bresse si Blainville-sur-Orne ar trebui sa isi reia gradual activitatea in saptamanile urmatoare. Repornirea activitatii industriale este planificata, pentru toate fabricile cu un ritm foarte lent in raport cu capacitatea normala de productie. Cresterea va fi treptata si se va intinde pe parcursul mai multor saptamani, in conformitate cu cerintele clientilor, cu abilitatea furnizorilor de a livra piesele si componentele necesare si in sincronizare cu celelalte fabrici din cadrul Grupului Volvo.
 
In paralel, managementul Renault Trucks examineaza cerintele clientilor, dealerilor si carosierilor parteneri si analizeaza tendintele de pe piata, pentru a ajusta ratele de productie pentru lunile urmatoare.
 
Dar reluarea va fi treptata si pentru a se putea testa la inceput protocoalele sanitare, lantul de furnizori si logistica, asa cum subliniaza presedintele companiei, Bruno Blin.
 
Reamintim ca productia in fabricile Renault Trucks s-a oprit pe 18 martie, ca si vanzarile si activitatile de cercetare si dezvoltare din Franta, dar compania a continuat sa furnizeze piese de schimb si sa faca reparatii de camioane, activitati esentiale pentru asigurarea continuitatii serviciilor vitale pentru societate, in special a livrarii de bunuri de baza, medicamente si alimente.

Articole similare

Ad