Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Krone, premiata in Germania

Krone a castigat premiul de „Cel mai bun brand logistic in categoria remorci si caroserii", a anuntat compania germana. Rezultatul a venit in urma unui sondaj realizat in colaborare de revista comerciala „Logistik heute” si asociatia Bundesvereinigung Logistik e.V. (BVL) pe parcursul lunilor decembrie 2019, ianuarie si februarie 2020.


Concursul, la care au participat 250 de branduri repartizate in 12 categorii, s-a desfasurat in perioada 13 decembrie – 29 februarie si au fost inregistrate 26.567 de voturi. Cele 12 categorii acopera domenii mari de logistica si transport, de la „Bursele de marfa”, „Autoutilitare si autoutilitare”, „Remorci si caroserii”, „Servicii de transport feroviar”, la „Sisteme IT pentru gestionarea depozitelor” sau „Servicii de logistica contractuala”. Brandurile au fost nominalizate de un comitet independent de nominalizare condus de prof. Dr. Christian Kille, expert logistic la Universitatea din Würzburg-Schweinfurt. Nominalizarea brandurilor participante s-a bazat pe succesul vanzarilor din categoria fiecarei marci in Germania si reprezentativitatea lor pentru piata germana. 
 
Din cauza situatiei actuale, Krone a primit premiul prin posta. „Suntem foarte fericiti pentru acest premiu. Mai ales in situatia generala dificila, alegerea celui mai bun brand de remorci si caroserii este o confirmare importanta ca, in mod evident, ne aflam pe drumul corect in privinta strategiei noastre de a ne pozitiona ca furnizor de servicii pentru tot ceea ce inseamna remorci. Suntem foarte recunoscatori ca majoritatea managerilor lantului de aprovizionare, managerilor logisticilor si expertilor din tarile vorbitoare de germana ne-au ales cu un avantaj clar in partea de sus. Consideram aceasta alegere ca o motivatie suplimentara si promitem ca vom continua sa munceasca din greu pentru a oferi clientilor nostri solutii inteligente si, de asemenea, economice”, a declarat Dr. Frank Albers, Managing Director Marketing & Sales.

Articole similare

Ad