Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Video: Solutia lui Dragos Pislaru, europarlamentar USR Plus, pentru industria transporturilor…

… Guvernul sa recunoasca transporturile ca industrie strategica pentru economia Romaniei si in aceasta calitate sa directioneze fonduri importante pentru capitalizarea companiilor si dezvoltarea infrastructurii rutiere si logistice.

 
Urmareste video interviul cu unul dintre europarlamentarii romani care lucreaza la Bruxelles pentru interesele Romaniei in parteneriat cu tarile Uniunii Europene. Discutia vizeaza atat masurile care se impun, la nivel national si european, pentru protejarea muncitorilor sezonieri, care in curand ar putea beneficia de ajutor de somaj din partea tarilor unde cumuleaza trei luni de munca continua pe parcursul unui an, cat si solutiile de a mentine sectorul de transport international competitiv la nivel european si in conditiile Pachetului Mobilitate.

De asemenea, reprezentantul Aliantei USR Plus si al Renew Europe vorbeste si despre noile oportunitati aduse de pandemia cu COVID 19 si anume relocarea unor capacitati de productie si logistice din China, care nu trebuie ratate de Romania in perioada urmatoare.
Puteti urmari interviul integral mai jos:

Articole similare

Ad