Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DHL va instala in depozitele din intreaga lume roboti Avidbots Neo pentru curatarea podelelor

Compania de logistica DHL a semnat cu Avidbots, compania care aduce roboti in viata de zi cu zi, un parteneriat extins pentru instalarea robotilor Neo, utilizati pentru spalarea podelelor din depozite, hub-uri si terminale, la nivel mondial. Astfel, DHL si Avidbots vor introduce cel mai avansat instrument de automatizare in curatarea podelelor in miile de locatii pe care le gestioneaza DHL in 220 de tari si teritorii. Noul parteneriat se bazeaza pe o cooperare anterioara, semnata in 2019, intre Avidbots si DHL America de Nord. „Suntem incantati sa implementam robotii in depozitele DHL de pe tot globul, acesta fiind un pas inainte catre digitalizare“, spune Matthias Heutger, director global de inovatie si dezvoltare comerciala la DHL, subliniind ca robotii reduc cu pana la 80% orele de munca petrecute pentru curatarea pardoselilor.

Neo este utilizat in multe locatii comerciale si este potrivit in special mediilor de depozitare dinamice. Folosind senzori 3D, camere foto si IA avansate, Neo navigheaza in mod autonom in depozite, detectand automat si evitand obstacole precum oameni, cutii, stivuitoare si alti roboti. „Votul puternic de incredere al DHL in robotul Neo este un testament al muncii pe care intreaga echipa Avidbots a pus-o la construirea singurului robot de spalare a pardoselilor complet autonom”, a declarat Faizan Shiekh, CEO si co-fondator al Avidbots. 
 
DHL si Avidbots vor colabora strans in cursul urmatorului an pentru a identifica depozitele din intreaga lume care ar putea beneficia de roboti Neo pentru spalarea podelei.

Articole similare

Ad