Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ford prezinta Ranger Thunder, o versiune exclusiva a pick-up-ului anului!

Ford anunta Thunder, o versiune speciala a celebrului Ranger, cel mai bun pick-up in termeni de vanzari in Europa anul trecut si castigator al International Pick-up Award 2020. In Europa livrarile vor incepe in a doua jumatate a verii, iar productia este limitata la numai 4.500 de exemplare.

Pentru ca este o editie speciala, noul Ford Ranger Thunder are un design aparte si specificatii imbunatatite, cu un look exclusiv si functii standard, care la Ranger sunt disponibile in pachetul optional. Ford Ranger Thunder este alimentat cu noul motor diesel 2.0L EcoBlue BI-TURBO. Dezvoltand o putere de 213 CP (157 kW) si un cuplu puternic de 500 Nm, propulsorul pune in miscare sistemul de tractiune integrala al lui Thunder prin intermediul noii transmisii automate cu 10 trepte, disponibila in prezent doar pe versiunile superioare ale modelului Ranger, dar si pentru pick-ul american F-150 sau pentru celebrul model Mustang.
 
Chiar daca producatorul spune ca editia speciala Thunder este un Ranger Wildtrak deghizat, el combina duritatea specifica modelelor Ford – asa cum sunt F-150 si Raptor – cu eficienta datorata de specificatiile superioare ale gamei din care se trage si care acum sunt oferite in standard. Nu in ultimul rand, Thunder este nuantat de o culoare speciala, Sea Grey, in timp ce elemente distinctive, precum grila frontala, bara de protectie spate, carligul de tractare sau manerele usilor, sunt vopsite in Ebony Black, iar jantele din aliaj de 18 inch cu design exclusiv. „Cu un aspect mai dur pentru clientii carora nu le este frica sa iasa in evidenta, noul Ranger Thunder va fi remarcat pe sosea sau in off-road”, a declarat Hans Schep, director general, Vehicule Comerciale Ford Europe. „Aceasta versiune capabila, confortabila si eleganta a celei mai vandute game de pick-up din Europa este la fel de dura si de versatila pe cat este de carismatica.”
 
Ford Europe nu comunicat detalii privind pretul, insa modelul exclusiv, limitat la numai 4.500 de exemplare, va fi disponibil pentru livrare in a doua parte a verii, cel mai probabil din august. 

Articole similare

Ad