Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Sprijin UE pentru transportatorii de flori din Olanda

Asa cum arata Asociatia Olandeza de Transport si Logistica TLN, Comisia Europeana a aprobat un fond de urgenta pentru sectorul floricol, de care pot beneficia si transportatorii din domeniu, mai exact, firmele care transporta, de la cultivatori la licitatii si angrosisti, bulbi, plante ornamentale, plante in ghiveci, flori taiate, arbusti si puieti.
TLN a facut in ultimele saptamani eforturi pentru a include in aceasta schema de ajutor operatorii de transport, care nu sunt, de obicei, eligibili pentru alte scheme de compensatii, din cauza caracterului profund sezonier al activitatii lor. Deci cu atat mai mult asociatia este multumita de rezultatul eforturilor sale. 
Ajutorul se acorda firmelor care inregistreaza, din cauza masurilor luate pe timp de pandemie, intre 12 martie si 11 iunie, scaderi cu peste 30% ale cifrelor de afaceri sau ale profiturilor. Suma de bani acordata fiecarei firme depinde de marimea pagubei, dupa ce rezultatele din 2020 sunt comparate cu media ultimilor trei ani.

Articole similare

Ad