Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Italia: Un camion cu marfa a fost „preluat“ de cinci atacatori si soferul a fost rapit

Saptamana aceasta, un camion detinut de o firma de transport din zona Bari, incarcat cu alimente, materiale electrice si incaltaminte, in timp ce circula pe A16, a fost flancat langa Cerignola de o masina. 
Din cei cinci oameni din masina, unii au scos pe geamuri fetele acoperite si, inarmati cu pusti si pistoale, i-au ordonat soferului camionului sa se opreasca si sa coboare. In acel moment, unul dintre acestia a preluat camionul, iar ceilalti l-au urcat pe sofer in masina. 
Peste mai bine de o ora, rapirea insa s-a incheiat: soferul a fost eliberat in zona Stornara (Foggia) si a putut alerta imediat carabinierii din zona, care au demarat procedurile de localizare a vehiculului furat. La cateva ore, dupa mai multe perchezitii, in apropiere de Cerignola, intr-un sopron abandonat, a fost gasita intreaga marfa, aproape intacta. Tot in zona a fost identificat si vehiculul greu furat, parcat si, evident, complet gol. Acesta a fost returnat, impreuna cu marfurile furate, companiei de transport.
 

Articole similare

Ad