Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Cehia: BMW contracteaza Colas pentru construirea unui circuit de testare

In Republica Ceha, Colas CZ si Colas Projects s-au angajat sa construiasca infrastructura rutiera a Centrului pentru Dezvoltarea Mobilitatii Viitorului, situat in Sokolov.
Colas va fi responsabila de construirea, asigurarea si echiparea unei retele de drumuri si zone de condus destinate realizarii de drive-teste si integrarii noilor tehnologii IT. Concret, constructorul va efectua lucrari de terasamente, salubritate, constructii civile, protectie impotriva zgomotului, iluminat, securitate, precum si spatii tehnice verzi. Pentru ca locatia aleasa pentru proiect este o zona miniera dezafectata, lucrarile necesita utilizarea unor solutii geotehnice specifice.
In perioada de varf a lucrarilor, aproximativ 400 de persoane vor lucra la acest proiect foarte solicitant din punct de vedere tehnic, cu scopul de a livra aceasta infrastructura grupului BMW in 2022. Infrastructura include suprafete care simuleaza autostrazi, drumuri cu mai multe benzi, autostrazi urbane, parcari, tuneluri, zone de conducere autonoma, precum si drumuri murdare sau sosele montane.

Articole similare

Ad