Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

GEODIS transporta 50 de milioane de manusi medicinale din China pentru Guvernul Germaniei

Filiala din Germania a companiei de logistica a castigat la licitatie publica acest contract major, a carui cantitate totala se ridica la 275 t, adica aproximativ 50.000 de cutii de manusi, care vor fi transportate in cinci transe de la Chengdu (provincia Sichuan) la Frankfurt si Nuremberg, aerian si pe calea ferata. 
Solutia de transport presupune monitorizarea continua a curselor fie de catre angajati din China, la expedierea si incarcarea containerelor, fie de catre cei din Europa, folosind asa-numite GEOtag-uri, ce permit urmarirea in timp real prin GPS.
Prima livrare a avut loc pe 19 mai si a constat din 2,5 milioane de manusi in 2.500 de boxuri care cantaresc aproximativ 15 t. Iar pe aeroportul din Frankfurt angajatii GEODIS au pus bunurile pe 40 de paleti si au facut vama.
Primul din cele patru transporturi feroviare a plecat din Chengdu spre Nuremberg pe 21 mai, continand 9.000 de cutii cu aproximativ noua milioane de manusi, incarcate in containere de 40', si a ajuns la inceput de iunie. Alte patru containere au plecat pe 28 mai si 4 iunie si cateva vor urma pe 18 si 25 iunie, ultimul urmand sa ajunga la destinatie pe 11 iulie.
Prin aceasta solutie, GEODIS garanteaza flexibilitate maxima, astfel incat sa reactioneze rapid la schimbarile din supply chain.
Iar firma internationala de avocatura Berg & Moll, specializata in proiecte pentru Belt and Road Initiative, este responsabila pentru executia contractului si motorizarea proiectului, deoarece transportul de echipamente medicale de protectie presupune in prezent riscuri majore. 
 

Articole similare

Ad