Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ford a lansat noile variante Trail si Active pentru gamele Transit si Tourneo

Ford a anuntat lansarea noilor variante Trail si Active destinate aplicatiilor pe drum accidentat, pentru gamele Transit si Tourneo.
Noile modele Transit Trail si Transit Custom Trail au fost concepute special pentru conditii dure de lucru, tractiunea fiind imbunatatita gratie noului diferential mecanic cu alunecare limitata (mLSD) instalat pe variantele Transit si Transit Custom cu tractiune fata, dar si pe variantele Transit cu tractiune integrala. Modernizarile exclusive exterioare si interioare asigura un confort suplimentar, fara a compromite practicitatea si performantele vehiculelor.
In acelasi timp, noile variante Active ale Transit Custom si Tourneo Custom vin in intampinarea clientilor care doresc sa foloseasca vehiculul atat in scop profesional, cat si in timpul liber, gratie echiparii cu diferentialul mLSD, pentru o tractiune imbunatatita pe suprafete alunecoase sau moi.
Design-ul exterior este foarte atractiv, conferind un aspect de SUV. 
Gama Active va fi extinsa suplimentar in 2020, odata cu lansarea modelelor mai mici Transit Connect Active si Tourneo Connect Active.
Transit Custom Trail este disponibil in mai multe variante de caroserie – autoutilitara, autosasiu cu cabina simpla sau dubla si combi – cu doua variante de ampatament si greutate maxima total autorizata cuprinsa intre 3.000 kg si 3.400 kg. Special la categoria de 3,5 t este disponibila in plus si versiunea de cabina cu sasiu simplu sau dublu, pentru o varietate de caroserii.
In acelasi timp, toate modelele Active beneficiaza de o specificatie interioara unica, cu tapiterie partial din piele pe scaune si un accent de albastru pe panoul de bord in cazul Tourneo Custom Active. De altfel, pentru acesta din urma, interiorul poate fi adaptat rapid pentru mai multe utilizari: scaunele se pot muta, pentru a oferi pasagerilor mai mult loc sau pentru a mari spatiul de bagaje, sau se pot orienta invers, pentru a crea un aranjament tip conferinta.
Sinele pe care sunt fixate scaunele pot fi utilizate si pentru ancorarea marfii, iar daca se opteaza pentru versiunea Tourneo cu ampatament lung, zona cargo este si mai incapatoare.
Toate versiunile Trail si Active sunt propulsate de motorul diesel Ford EcoBlue de 2,0 l, in varianta de putere de 130, 170 si 185 CP, iar pentru Transit Custom Trail este disponibila si varianta EcoBlue Hybrid. 
Tehnologia hibrida recupereaza energia in timpul decelerarii, o inmagazineaza intr-un pachet de baterii avand capacitate de 48 de volti si o foloseste apoi pentru a reduce consumul de combustibil.
Primele unitati Ford Trail si Active vor fi livrate la sfarsitul verii.

Articole similare

Ad