Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Mercedes-Benz a livrat 7 autobuze noi catre Oradea Transport Local

Mercedes-Benz Trucks & Buses Romania a livrat luni, 15 iunie, sase autobuze Conecto si un Citaro Hybrid catre catre Oradea Transport Local. 
Autobuzele, de 12 m lungime, au podea coborata si o capacitate de transport de pana la 108 de pasageri, dintre care 27 pe scaune.
„Ne bucura decizia autoritatilor oradene de reinnoire a flotei de transport public. Autobuzele Mercedes-Benz vor asigura indeplinirea cu succes a celor doua obiective principale ale autoritatilor: reducerea semnificativa a emisiilor poluante si a costurilor de operare. De asemenea, nivelul ridicat de echipare, cu numeroase sisteme de siguranta si asistenta, asigura un confort sporit pasagerilor si o experienta de conducere mult mai relaxata soferilor”, a declarat Bogdan Aldea, Sales & Marketing Director Autobuze si Autocare din cadrul Mercedes-Benz Trucks & Buses Romania.
Noile vehicule dispun de sisteme de informare, sunt prevazute cu camere de supraveghere pentru siguranta calatorilor si includ un sistem de monitorizare a numarului de pasageri. Postul de conducere ergonomic asigura accesul facil al soferului la toate panourile de instrumente si este ferit de orice sursa de distragere a atentiei. In plus, vehiculele sunt dotate cu rampa de acces pentru persoanele cu dizabilitati, zona dedicata pasagerilor cu mobilitate redusa si sunt prevazute cu scaune capitonate pentru confortul calatorilor, precum si cu prize pentru incarcarea dispozitivelor mobile.
Cele sapte autobuze – care corespund standardului de poluare Euro VI etapa D – se remarca prin cost scazut de operare, eficienta ridicata si consumul redus de combustibil.

Articole similare

Ad