Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Amenzi de mii de euro pentru companii romanesti care faceau transport abuziv in Italia

Odata cu relaxarea privind pandemia de Covid-19, traficul de vehicule usoare si grele s-a reluat la un nivel aproape normal pe intreaga retea rutiera din Italia, iar controalele politiei s-au intensificat. Astfel, in provincia Brescia, patrulele au descoperit in prima jumatate a lui iunie cateva camioane ale unor companii romanesti care nu erau in ordine.
In timpul a doua verificari diferite, una in Brescia si cealalta la iesirea din Brescia Centro a autostrazii A4, agentii Polstrada au descoperit doua vehicule care efectuau transport rutier intre Italia si Romania fara documentatia de origine si destinatie a marfurile, configurand astfel un transport abuziv. In ambele cazuri, transportatorii au primit o pedeapsa de doua mii de euro.
Alte doua verificari care au avut loc noaptea la cabina de taxare din Brescia Est si in zona de servicii Ghedi Ovest au descoperit doi soferi la bordul camioanelor romanesti care aveau cardul de calificare neconform reglementarilor europene. In acest caz, agentii au aplicat cate o amenda de 409 euro si sechestrarea vehiculelor, amendand si companiile de transport.

Articole similare

Ad