Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Depozitul Coletaria.ro din Bucuresti devine hub regional pentru livrari directe catre Bulgaria, Grecia si Cipru

Coletaria.ro transforma depozitul din Bucuresti in hub regional care permite livrari directe de colete in Bulgaria, Grecia si Cipru. Astfel, timpul de livrare al coletelor catre cele trei tari se micsoreaza la doar 24 de ore. „Transformarea depozitului din Bucuresti intr-un hub ce permite livrari directe de produse catre Bulgaria, Grecia si Cipru a fost posibila ca urmare a parteneriatului cu Econt Bulgaria. Decizia a fost de natura strategica, la nivel de grup si a luat in calcul proximitatea depozitului din Bucuresti de cel din Sofia”, spune Alexandr Jeleascov, CEO Coletaria.ro.
Pana acum, coletele expediate din Bucuresti cu destinatia Bulgaria, Cipru sau Grecia erau livrate din Budapesta, pe o ruta directa catre Sofia, de acolo fiind distribuite in fiecare tara. Odata cu acest parteneriat, coletele catre cele trei tari pleaca direct in hub-ul din Bucuresti si sunt injectate in aceeasi zi in hub-ul de la Sofia, castigul de timp fiind de cel putin 2 zile. „Prin acest parteneriat, oferim sellerilor si magazinelor din Romania acces si la cel mai popular serviciu de curierat din Bulgaria, reusind, in acelasi timp, sa mentinem preturile la un nivel avantajos si sa crestem rapiditatea livrarii coletelor”, mai spune Alexandr Jeleascov.
Noua structura creeaza premisele cresterii numarului de angajati, Coletaria.ro luand in calcul majorarea echipei in perioada imediat urmatoare, in functie de volumul de colete procesate. 
Totodata, Coletaria.ro vizeaza deschiderea de noi piete pentru magazinele din Romania, urmand aceeasi strategie: realizarea de parteneriate cu firme de transport din afara tarii. 

Articole similare

Ad