Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

CTE Trailers ofera finantare personalizata si un program de trade-in competitiv

Investitiile in infrastructura sunt cele care pot sa salveze economia Romaniei. Din fericire, segmentul constructiilor a inregistrat o activitate intensa in ultimile luni, fiind printre cele neafectate de criza.
 
Prin personalizarea completa a ofertei de produse Meiller, Faymonville, Krone si a serviciilor integrate oferite, CTE Trailers a reusit sa-si mentina cifra de afaceri pe aproape toate segmentele.
 
In ciuda climatului foarte dificil, CTE Trailers s-a adaptat imediat cerintelor pietei si a reusit sa aduca plus valoare activitatii de vanzari de semiremorci si suprastructuri basculabile MEILLER si trailere FAYMONVILLE – MAX TRAILER, oferind clientilor finantare personalizata conform nevoilor acestora. Astfel, dobanda de 1,9% este una dintre cele mai bune de pe piata, iar oferta de trade-in competitiva este pentru orice produs, fie ca vorbim de semiremorci de prelata, frigorifice sau sasiuri container. Oricare dintre aceste produse pot fi inlocuite cu trailere sau semiremorci basculabile de orice fel. Totodata, CTE Trailers ofera finantare proprie, cu avans de minimum 30%, prin sistemul de vanzare-cumparare in rate. In plus, mentenanta produselor vandute poate fi inclusa in finantare deoarece CTE Trailers dispune de un centru propriu de service cu specialisti in repararea de trailere si hidraulica. Pentru clientii care nu doresc sa achizitioneze un trailer sau o semiremorca, CTE Trailers ofera si varianta de inchiriere pe o perioada de minimum 6 luni. 
 
Mai multe detalii puteti gasi aici: https://bit.ly/3d6HyiT
 

Articole similare

Ad