Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Clientii din automotive ai BCVO au ajuns la 60% din capacitate

Grupul BCVO a inceput anul cu 115 camioane, dintre care 30 nu au mai avut de lucru in martie, cand a debutat pandemia, dupa care lor li s-au alaturat alte 5, folosite pentru clienti din automotive si industria grea, care si-au incetat activitatea.
Contractele pentru industria alimentara au mers, desigur, inainte, ca si cele din industria mica, iar de la jumatatea lui mai au reaparut timid comenzile din industria grea. Si industria auto a inceput sa-si revina, „am inceput sa primesc comenzi si am sperante ca spre final de iunie sa lucreze toate camioanele care acum sunt pe dreapta. Clientii au reluat productia in mai, asa cum au anuntat, dar la un nivel mai scazut decat estimau – daca se asteptau, de exemplu, pe baza informatiilor pe care le aveau initial, sa redeschida la 60% din capacitate, au ajuns doar la 30%, dar sperau ca la inceput de iunie sa ajunga la 60%. Iar acest lucru este valabil si pentru cei doi producatori auto din Romania“, declara Cristian Codarean, directorul BCVO Logistics SRL.
Dintre domeniile in care este implicat grupul nu si-a revenit transportul ADR pentru industria grea. „Cel putin noi nu mai primim astfel de comenzi, dar, poate, daca lucrurile vor reveni la normal, vom incerca sa reintram pe piata.“ 

Articole similare

Ad