Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

FlixBus a reinceput activitatea in Romania

FlixBus si-a reluat cursele cu autocarul din si spre Romania, incepand cu 19 iunie a.c. Conexiunile internationale cu 5 tari europene sunt disponibile din peste 10 orase din tara, inclusiv Bucuresti, Brasov, Sibiu si Arad. FlixBus a anuntat implementarea unui nou concept de igiena, odata cu repornirea activitatii.
Pentru inceput, sunt deservite conexiuni din reteaua initiala catre peste 20 de orase din Franta, Germania, Austria, Belgia si Luxemburg si sunt disponibile fara escala orasele Paris, Nantes, Rennes, München, Stuttgart, Viena si Bruxelles. Apoi, pana la finalul lunii iunie a.c., se reiau cursele internationale spre aproape 50 de destinatii din Europa, printre care Innsburck, Zürich, Geneva, Lyon, Grenoble, Dortmund sau Frankfurt. In baza cererii clientilor, reteaua de rute va fi extinsa treptat. 
„Dupa o pauza de 3 luni, suntem incantati sa ne intoarcem in sfarsit pe sosele. Speram sa ii putem aduce pe romani cat mai aproape de viata lor de zi cu zi, oferindu-le oportunitatea de a ajunge spre destinatii europene in mod accesibil”, a declarat László Arany, director regional FlixBus. 
Compania a implementat noi masuri complete de igiena si siguranta, care vor fi adaptate situatiei actuale, in stransa cooperare cu expertii in domeniul sanatatii si cu autoritatile. Astfel, toate autocarele vor fi dezinfectate complet dupa fiecare calatorie, la bord va exista in permanenta dezinfectant pentru maini, iar urcarea si coborarea din autocar se vor face numai pe usa din spate a vehiculului. Controlul biletului se va face digital. In zonele de asteptare, precum si in timpul imbarcarii si debarcarii, trebuie mentinuta distanta de siguranta de 1,5 m, care a devenit o practica standard. Purtarea unei masti care sa acopere nasul si gura este obligatorie in momentul imbarcarii, debarcarii si pe durata intregii calatorii. Toaletele la bordul autocarului, din motive de siguranta, vor fi inchise temporar.
Pasagerii FlixBus vor primi instructiunile de siguranta impreuna cu biletul, la achizitionarea acestuia. De asemenea, soferii vor explica masurile inainte de inceperea calatoriei. 
Pe langa Romania, FlixBus a reinceput activitatea si in alte tari precum Germania, Austria, Slovenia, Portugalia, Polonia, Croatia, Republica Ceha, Bulgaria, Suedia si Danemarca. Pasagerii care doresc sa calatoreasca pe oricare dintre cursele internationale sunt rugati sa se informeze in prealabil despre reglementarile de intrare in tara respectiva.

Articole similare