Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Noile modele Trail si Active au iesit la rampa

Ford a anuntat lansarea noilor versiuni Trail si Active, care se evidentiaza printr-un design distinctiv, robustete si fiabilitate. Tractiunea integrala inteligenta ce echipeaza indraznetul Transit Trail si diferentialul blocabil care controleaza alunecarea la Transit Custom Trail ofera o tractiune imbunatatita in conditii dure de lucru. Separat, modelele Active propun o configuratie si un stil specifice SUV pentru Transit si Tourneo Custom, avand configuratii interioare unice si diferential cu alunecare limitata. Versiunile mai mici Transit Connect Active si Tourneo Connect Active vor fi lansate mai tarziu, in cursul acestui an. 
Ford a anuntat lansarea noilor variante Trail si Active destinate aplicatiilor pe drum accidentat, pentru gamele Transit si Tourneo Custom. Primele unitati vor fi livrate la sfarsitul verii.
Versiunea Trail a fost conceputa special pentru conditii dure de lucru, tractiunea fiind imbunatatita gratie noului diferential mecanic cu alunecare limitata (mLSD) instalat pe variantele Transit si Transit Custom cu tractiune fata, dar si pe Transit cu tractiune integrala.
Modernizarile exclusiviste exterioare si interioare asigura un confort suplimentar pentru Transit Trail si Transit Custom Trail, fara a compromite practicitatea si performantele vehiculelor.

Articole similare