Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

GEFCO a fost selectat de Ford pentru livrarile de masini noi catre dealerii auto din Franta

GEFCO va distribui anual 40.000 de autovehicule Ford, in Franta, dupa ce a fost selectat in urma unei cereri de oferte lansate de producatorul auto. GEFCO asigura deja servicii de transport si gestionare a stocurilor pentru cateva mii de masini noi din reteaua de dealeri ai Ford din aceasta tara, iar noul parteneriat demonstreaza increderea producatorului auto in expertiza liderului de pe piata de logistica.
Partener preferat al industriei auto de 70 de ani, GEFCO Group gestioneaza fluxurile de marfa ale Ford de un timp indelungat in Europa, asigurand servicii logistice si de distributie in tari ca Spania, Romania, Germania, Austria si Cehia.
De la repornirea activitatilor dealerilor, in mai, GEFCO a operat transporturi de masini noi pentru Ford, in conformitate cu noul plan de distributie al producatorului auto, implementat in Franta, care implica livrari directe.
Zilnic au loc transporturi de noi autovehicule catre dealerii de pe platformele din Creutzwald (estul Frantei) si Douai (nordul Frantei), precum si din porturile Sète (sudul Frantei) si Zeebrugge (Belgia) pentru masinile livrate pe cale maritima.
Centrul GEFCO din Etupes (estul Frantei) gestioneaza noile incarcari si planifica orarul de livrare in functie de volumele transporturilor si de destinatia acestor autovehicule.
Intr-un moment in care sanatatea angajatilor, clientilor si partenerilor este mai importanta ca niciodata, GEFCO a introdus o gama completa de masuri specifice pentru a lansa in siguranta aceste servicii de distributie pentru Ford. La nivel de grup au fost elaborate ghiduri pentru soferi, in care sunt explicate protocoalele de sanatate ce trebuie urmarite pentru fiecare situatie in parte. De asemenea, au fost furnizate masti, manusi, dezinfectant pentru maini si servetele dezinfectante, pentru a-i ajuta pe soferi sa se conformeze.
Compania va monitoriza, de asemenea, aplicarea si respectarea regulilor si masurilor de preventie, in contextul pandemiei de COVID-19, in cadrul operatiunilor derulate pentru clienti. „Suntem incantati si ne mandrim cu faptul ca Ford si-a aratat din nou increderea pe care o are in GEFCO prin acest contract pentru piata franceza. Solutiile noastre cu valoare adaugata si expertiza unica in domeniul logisticii automobilelor le permit clientilor nostri sa-si optimizeze lanturile de aprovizionare si sa se concentreze pe activitatile lor de baza”, a spus Yvon Pasquiou, director de Vanzari si Marketing GEFCO Franta.

Articole similare

Ad