Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Arcese testeaza in operatiuni zilnice noul e-Ducato

Arcese si Fiat Chrysler Automobiles au incheiat un acord pentru utilizarea unui prototip al noului e-Ducato, primul model complet electric de la Fiat Professional.
Cele doua companii s-au intalnit la Centrul de Siguranta FCA din Torino, prilej cu care au efectuat o verificare tehnica si un drive-test. „Suntem mandri sa fim printre primii operatori logistici care au participat la aceste teste in cadrul unui parteneriat pe care il putem defini ca fiind cu adevarat pionier in domeniul electrificarii. Pentru noi, e-Ducato reprezinta astazi o parte importanta din setul de initiative care vizeaza atingerea obiectivului pe care ni l-am propus in alinierea la politicile UE si la initiativele legislative care vizeaza reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera in sectorul transporturilor. Aceasta este o confirmare suplimentara a angajamentului companiei noastre de a reprezenta un model de afaceri social responsabil”, a spus Matteo Arcese, presedinte executiv al Grupului Arcese.
Ducato Electric a fost conceput dupa o analiza atenta a nevoilor reale ale operatorilor de logistica care necesita acces in centrele urbane mari, caracterizate din ce in ce mai mult de restrictii de circulatie. 
In faza de testare, Arcese va avea ocazia sa utilizeze in operatiuni zilnice noul e-Ducato, echipat cu o baterie de 47 de kWh, timp de doua luni, pentru livrarile din centrul orasului Milano, realizate de la hub-ul Arcese din Basiano. Experimentul va permite FCA sa colecteze feedback si date valoroase legate de noul vehicul si, de asemenea, ii va permite lui Arcese sa evalueze posibilitatea de a consolida propunerea de vehicule cu impact scazut asupra mediului pentru activitatile din prima si ultima mila.

Articole similare

Ad