Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

DHL Express isi mareste flota cu patru aeronave Boeing Converted Freighters 767-300

DHL Express anunta expansiunea flotei cu patru aeronave Boeing Converted Freighters (BCF) 767-300, ca parte a eforturilor logistice pentru modernizarea si cresterea numarului de avioane cargo. 
Acest pas este parte a eforturilor DHL de a-si moderniza flota intercontinentala, care devine astfel mai prietenoasa cu mediul, cat si pentru o eficienta mai mare din punct de vedere al costurilor, se arata in comunicatul de presa remis de DHL Express. Cele patru aeronave au fost transformate direct de Boeing din configuratia pentru pasageri in cea pentru marfa. „Suntem incantati sa introducem aeronave B767 suplimentare in reteaua aeriana DHL Express”, explica Geoff Kehr, SVP Global Air Fleet Management DHL Express. „Am operat modelul 767-300F in flota noastra globala de mai multi ani si asteptam cu nerabdare sa continuam investitiile in platforma prin adaugarea a mai multor modele 767-300BCF. Tipul incarcaturii ofera o versatilitate dovedita si apreciem oportunitatea de a spori si mai mult eficienta, imbunatatind in acelasi timp amprenta noastra de mediu. Acest lucru ne apropie de obiectivele Strategiei 2025 si ne asigura ca oferim clientilor nostri servicii de cea mai buna calitate”
Potrivit sursei citate, aeronava beneficiaza de cele mai mici costuri directe de exploatare, cel mai bun raport sarcina / greutate si permite companiilor aeriene sa dezvolte noi oportunitati pe pietele de lunga durata, regionale si de alimentare. 767-300BCF are practic aceeasi capacitate de marfa ca si modelul de productie 767-300F, cu o greutate utila de aproximativ 50 de tone si o autonomie de 5.556 kilometri, cu o greutate maxima la decolare de circa 187 tone. DHL Express opereaza o flota de peste 260 de aeronave dedicate cu 17 parteneri aerieni in peste 3.000 de zboruri zilnice in 220 de tari. Incepand din 2019, compania a adaugat 14 aeronave Boeing 777F in flota care au inlocuit modele 747-400 mai vechi. 
 

Articole similare

Ad