Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

E van Wijk prelungeste cu trei ani contractul pentru depozitul de 10.400 mp din parcul P3 Bucharest A1

E van Wijk, furnizor de servicii integrate de transport si logistica, si-a prelungit pentru o perioada de cel putin trei ani contractul de inchiriere pentru spatiul de aproximativ 10.400 m2 pe care il ocupa in parcul industrial P3 Bucharest A1, amplasat in vestul Capitalei.
„Posibilitatea de extindere, locatia strategica si administrarea eficienta a P3 Bucharest A1 au reprezentat motivele pentru care E van Wijk a decis sa isi prelungeasca durata sederii in parcul industrial in care s-a extins cu succes in ultimii ani. Renegocierile au reprezentat 17% din totalul de 187.500 m2 de spatii industriale tranzactionate in prima jumatate a anului”, a declarat Tudor Iuga, senior consultant Industrial Services in cadrul CBRE Romania. 
Compania clujeana este chirias al parcului P3 Bucharest A1 din 2007 si s-a extins treptat, dublandu-si volumul ocupat in urma cu cinci ani. Suprafata actuala include o zona de birouri si depozitul utilizat pentru distribuirea unui numar de peste 15.000 de paleti lunar, avand peste 50 de angajati.
"Ne bucuram ca am finalizat aceasta tranzactie cu unul dintre cei mai longevivi clienti ai parcului nostru, E van Wijk, alaturi de partenerul nostru de incredere CBRE, care ne-a sustinut pe parcursul intregului proces de negociere si semnare. Multumim de asemenea si echipei E van Wijk pentru increderea acordata parcului P3 Bucharest A1“, a adaugat Sinziana Pardhan, Managing Director P3 Romania.
 

Articole similare

Ad