Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

CAT lanseaza in Romania patru noi modele de buldoexcavatoare

La aniversarea a 35 de ani de cand Caterpillar produce buldoexcavatoare, Bergerat Monnoyeur Romania anunta lansarea a patru modele noi, respectiv 428, 432, 434 si 444, care se caracterizeaza mai mult ca oricand prin confort, eficienta a consumului de combustibil si control.
Fiecare model include un monitor interactiv pentru alegerea setarilor si a modurilor de putere, un motor Cat® ce respecta ultimele standarde UE privind emisiile – Stage V, bratul emblematic Cat, un sistem hidraulic puternic si un sistem pentru monitorizarea performantelor utilajului – ProductLink, arata Bergerat Monnoyeur, dealer Cat si reprezentant exclusiv al producatorului american in Romania.
 

Testate de o echipa de operatori din Romania
Pentru dezvoltarea noii game de buldoexcavatoare Cat®, Bergerat Monnoyeur a trimis in februarie 2019 – la Caterpillar Malaga Demonstration and Learning Center, o echipa de operatori din Romania care a participat la testarea noilor buldoexcavatoare si a oferit echipei de ingineri Caterpillar feed-back-ul lor legat de forta utilajului, viteza de raspuns a sistemului hidraulic, senzitivitatea comenzilor, confort, etc.. Mai mult, unul dintre cele patru noi modele de buldoexcavatoare a fost testat si monitorizat timp de un an in Romania. „Deoarece piata romaneasca este in primele trei din Europa din punct de vedere vanzari buldoexcavatoare Cat, Bergerat Monnoyeur a facut parte din proiectul Caterpillar denumit <<Field Follow>>, ceea ce a insemnat ca un model din noua gama a fost testat in Romania, timp de un an, lucrand aproximativ 1500 de ore in diverse aplicatii. Ca intotdeauna, operatorii au fost cei care au contribuit la definitivarea detaliilor, a optiunilor, a inovatiilor aduse de catre Caterpillar noilor modele“, a declarat Irina Dragan, Products Marketing Manager, Bergerat Monnoyeur Romania. 
 

Articole similare

Ad