Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Continental saluta utilizarea tahografului inteligent in transportul rutier european

Pentru compania Continental, Pachetul Mobilitate 1 a fost aprobat de catre UE la momentul potrivit, scriu jurnalistii germani. Compania lucreaza in prezent la tahograful digital DTCO 4.1 al marcii VDO. 
Furnizorul descrie „tahograful inteligent al viitoarei generatii” drept „un facilitator tehnologic pentru implementarea liniilor directoare pe care Pachetul Mobilitate 1 le stabileste”. In special, mai scrie sursa citata, este vorba despre reglementarile privind cabotajul si cele legate de detasarea soferilor, care acum pot fi documentate cu modelul DTCO 4.1. Tahografele instalate in vehiculele comerciale vor putea, de asemenea, sa detecteze trecerile de frontiera in viitor prin intermediul geo-locatiei Galileo, Glonass). 
„Salutam atat utilizarea DTCO pentru controlul cabotajului si ghidurilor de detasare, cat si extinderea obligatiei tahografului pentru vehicule comerciale cu o greutate totala intre 2,5 si 3,5 tone in traficul international“, a declarat Gilles Mabire, seful diviziei Vehicule Comerciale si Servicii de la Continental. 

Articole similare

Ad