Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Yale lanseaza noul stivuitor ERP25-30VLL cu tehnologie integrata li-ion

Yale Europe Materials Handling a lansat noul electrostivuitor cu contragreutate ERP25-30VLL, care integreaza bateria litiu-ion, oferind astfel o cabina mai spatioasa pentru operator. Echipamentul a fost dezvoltat practic in jurul bateriei, este foarte eficient si asigura flexibilitate la alimentarea cu energie plus zero costuri de intretinere, ceea ce garanteaza, in final, costuri reduse de operare. Practic, ERP25-30VLL poate lucra doua schimburi complete fara a fi necesara inlocuirea bateriei, asa cum se intampla in cazul utilajelor avand baterii conventionale plumb-acid.
Noua cabina dispune de numeroase compartiment deschise, dar si de suficient spatiu pentru picioare, sporind confortul operatorului. Scaunul cu sezutul jos si podeaua plata permit accesul cu usurinta la bord si asigura o inaltime utila optima. In plus, spatiul suplimentar disponibil permite echiparea utilajului cu dotari optionale, cum ar fi suspensia pneumatica, iar centrul de greutate coborat asigura manevarbilitate sporita inclusiv in viraje sau in locuri inguste.
ERP25-30VLL poate fi utilizat pe o plaja larga de aplicatii, inclusiv in industriile alimentara, farmaceutica sau bauturi. De asemenea, poate opera in depozite cu temperatura controlata, pana la -20 OC.
 

Articole similare

Ad