Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

O mie de camioane „Kingway 435”, cu noua motorizare Deutz si Sany, vandute in primele 39 sec. de la lansare

Deutz AG si Sany, cel mai mare grup de productie de echipamente de constructii si camioane din China, au instalat pentru prima data un motor dezvoltat in comun intr-un nou model de camion. Camionul „Kingway 435” dezvaluit de Sany in China este o dovada suplimentara a colaborarii de succes si marcheaza intoarcerea Deutz la segmentul de activitate de transport pe distante lungi.
Motorul D12 are o putere de 360 kW, o viteza de 1.900-2.100 rpm si un cuplu maxim de 2.150 Nm. Un sistem de injectie puternic controlat electronic permite o combustie optimizata si performante optime ale motorului, cu un consum redus de combustibil. Motorul respecta standardul de emisii Euro VI.
„Suntem incantati ca am reusit sa punem in actiune, in interiorul unui camion, primul motor D12 produs de asociere. Noul camion este o demonstratie suplimentara a cunostintelor de dezvoltare si semnaleaza revenirea noastra pe segmentul de pe autostrada", spune directorul general al Deutz, Frank Hiller.
Asocierea dintre Deutz si Sany face parte din proiectul inteligent de autocamioane grele Sany, in cadrul strategiei de digitalizare a Sany. Pe langa diverse aplicatii off-road, Deutz preia si productia de motoare cu camioane grele.
Noul camion a fost prezentat publicului intr-un stream live de zece ore de la sediul Sany din Changsha, capitala provinciei Hunan, iar in doar 39 de secunde de la prezentarea „Kingway 435”, au fost vandute o mie de camioane.
 

Articole similare

Ad