Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

MHS Truck & Bus Group sustine festivalul online “Saptamana Haferland 2020”

Man TGX

MHS Truck & Bus Group este aproape de initiativele de promovare ale turismului intern si a culturii din diverse zone ale tarii, sustinand functionarea economiei in aceasta perioada dificila. Festivalul Saptamana Haferland este un proiect cultural important pentru MHS Truck & Bus Group, un eveniment pe care l-a sustinut inca de la prima sa editie, desfasurata in 2012.

Anul acesta, Festivalul Saptamana Haferland se va desfasura online, din responsabilitate fata de comunitate si fata de vizitatori, promovand prin intermediul programului sau zona, traditiile, obiceiurile si turismul in satele sasesti din Transilvania. Festivalul va avea loc intre 31 iulie si 02 august, pe canalele Social Media ale evenimentului Saptamana Haferland.
“Initiativa speciala de anul acesta a Festivalului Saptamana Haferland este sustinuta de MHS Truck & Bus Group din dorinta de a promova turismul intern si cultura din diverse zone ale tarii, respectand toate conditiile de siguranta in vigoare.”, a declarat Elena Claudia Iordache, CEO MHS Truck & Bus.

Festivalul Saptamana Haferland 2020 poate fi vizionat online pe

Facebook: https://www.facebook.com/haferland,

Instagram: https://www.instagram.com/saptamana_haferland/,

precum si pe canalul de YouTube si pagina de web.

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCHq4M32pvX2eZX8_gdIxCYQ

Web: http://www.haferland.ro

Articole similare

Ad