Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Am lansat noul website www.traficmedia.ro!

Acelasi continut interesant si bine documentat, cu o interfata moderna.

Revista Tranzit incepe luna august cu un website nou, cu design modern, prietenos si intuitiv. Va propunem, asadar, acelasi continut interesant si bine documentat, cu mai multe poze si continut video, intr-o interfata moderna si usor de utilizat.

Dintotdeauna am functionat ca o agentie de stiri de transport, cu stiri proprii in mare masura, nu doar cu stiri preluate din alte surse, gratie unei echipe redactionale formata din 8 redactori proprii, cu experienta indelungata in transporturi si logistica.

Inca de la inceputul pandemiei, activitatea noastra, de revista specializata pe transport si logistica, s-a intensificat in online. Perioada tensionata prin care au trecut firmele din industrie a impus o comunicare mult mai rapida a informatiilor, vitale – de altfel – la momentul respectiv pentru buna desfasurare a activitatii. Dupa cum ati putut observa, am inceput sa transmitem zilnic newsletter cu stiri, iar interactiunea permanenta pe care am avut-o cu cititorii din mediul online ne-a propulsat pe locul 120 in topul site-urilor media (chiar inaintea unor televiziuni locale) si pe locul 200 in clasamentul tuturor site-urilor din tara, cu peste 25.000 de cititori unici si circa 90.000 de pagini citite pe site-ul nostru lunar.

Traficul de pe website este completat de urmaritorii videoconferintelor noastre pe FaceBook, care depasessc 2.000 pentru transmisiile live si in jur de 8.000 pentru majoritatea inregistrarilor, postate ulterior si pe canalul nostru de youtube si LinkedIn.

Noul website www.traficmedia.ro este adaptat cerintelor actuale, cu rubrici separate pentru filme si video-conferinte. Veti putea regasi in continuare articolele din revistele Tranzit, Logistica din suplimentele Tranzit Transport Persoane si Tranzit Van, precum si din catalogul Top Romanian Logistics Operators, disponibile integral pentru abonatii nostri. Stirile raman, ca si pana acum, cu acces liber pentru toti cei interesati, iar daca va abonati la newsletter veti putea afla zilnic de la noi cele mai importante informatii din transport si logistica. Si nu numai! Analizele facute de redactorii nostri sunt folosite de toate departamentele de marketing si vanzari ale furnizorilor de produse si servicii pentru industriile de transport si logistica, dar si de clientii mari de transport si chiar de firmele de transport si logistica.

Va multumim pentru increderea acordata si va invitam sa ne urmatiti si in continuare!

Articole similare

Ad