Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

400 de Renault Zoe vor completa flota de car-sharing Spark

Renault Romania va livra 400 de autoturisme electrice Zoe catre compania de car sharing Spark. Noile masini incluse in apl icatia Spark vor creste semnificativ disponibilitatea serviciului, pentru inceput, in Bucuresti.

Renault Zoe este o masina 100% electrica, potrivita pentru mobilitatea urbana si suburbana. Versiunea de echipare a masinilor din flota Spark dispune de o baterie de 40 kWh si asigura o autonomie de pana la 300 km (WLTP). Pretul actual de inchiriere este de 0,86 lei / min si 120 lei pentru o perioada de 24 de ore.

„In exact un an de la debutul pe piata din Romania am ajuns la o crestere impresionanta. Am inceput cu mai putin de 50 de masini in Bucuresti si curand vom avea peste 550 de autovehicule complet electrice pregatite pentru curse placute. Suntem foarte incantati de colaborarea cu Renault si asteptam cu nerabdare o relatie de business de succes pe termen lung. Serviciul nostru devine deja o solutie populara pe masura ce clientii Spark au acces facil la o alternativa de mobilitate urbana accesibila, cu emisii zero si fara complicatii, care aduce si beneficiul unor calatorii sigure, intr-un mediu izolat”

Dimitar Stoyanov, Country Manager SPARK Romania

Primul lot de 100 de autoturisme electrice Zoe a fost pregatit de livrare de catre agentul Renault autorizat AutoCobalcescu din Bucuresti.

Articole similare

Ad