Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Despre viitorul transporturilor, cu CEO-ul Daimler Truck si CEO-ul DB Cargo

CEO-ul Daimler Truck, Martin Daum, si CEO-ul DB Cargo, Sigrid Nikutta, au realizat la inceputul lui august un nou episod al seriei de discutii despre viitorul transportului, Transportation Matters. Printre subiectele abordate s-au numarat similaritatile dintre transportul rutier si cel feroviar si modul in care cele doua se pot completa astfel incat transportul de marfa in general sa se dezvolte si pe viitor.

Volumele de transport se asteapta sa creasca si in Europa, si in intreaga lume, si pentru a face fata acestei tendinte este nevoie de mijloace eficiente si sustenabile. In Germania 18% dintre bunuri sunt livrate cu trenul, camioanele detin cam 72%, iar reprezentantii celor doua companii discuta despre motivele pentru care se intampla asta, despre ce tip de reorganizare s-a facut in ultimul timp si despre cum s-ar putea dezvolta si pe viitor transportul de marfa.

Pandemia de Covid-19 arata si mai clar cat de important este un transport de marfa foarte productiv. De multe ori calea ferata este perceputa ca fiind un sistem mai degraba national, dar noul coronavirus a aratat ca trenurile au traversat Europa in ultimele luni aproape fara limite.

Transportation Matters este primul CEO Podcast din industria transporturilor si in cadrul sau Martin Daum dialogheaza cu invitati din intreaga lume despre subiecte de la viitorul transporturilor la sustenabilitate. Dupa un prim sezon de succes, cu cinci episoade, al doilea a inceput in aprilie 2020, iar acesta este al patrulea episod si il puteti urmari (in germana, cu subtitrare in engleza pe YouTube), pe:

Articole similare

Ad