Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Date in timp real datorita noului portal DKV LIVE…

… un sistem telematic complet cu mai multe functii suplimentare. Serviciile Track&Trace si estimarea orei de sosire le ofera utilizatorilor transparenta in timp real asupra lantului de aprovizionare, tinand cont de programul de condus si repaus al soferului si in plus sistemul permite o planificare eficienta a rutelor bazata pe datele de inalta calitate ale hartiilor disponibile, luand in considerare nivelul de incarcare a camionului si estimand reduceri de cost pentru clienti atunci cand este selectata cea mai apropiata statie si optiunea calitate-pret.

Tot ce trebuie facut este sa se conecteze o cutie de dimensiunea unui pachet de servetele la FM (Fleet Management Interface) in vehicul. Aceasta ofera informatiile necesare care pot fi apoi transmise si procesate in „cloud”. Toate datele pot fi vizualizate in timp real prin intermediul portalului DKV LIVE. „DKV LIVE stabileste solutii digitale pe care le cunoastem deja ca fiind standardul in sectorul B2C, iar acum le aduce si in segmentul B2B pentru clientii nostri”, explica Marco van Kalleveen, CEO DKV Mobility. Acestea includ, printre altele, urmarirea in timp real a livrarilor si a flotelor. Pe aceasta baza, noi servicii, cum ar fi determinarea exacta a timpului estimat de sosire, pot sa creasca transparenta si sa scada costurile si emisiile de CO2.

Pentru a doua jumatate a anului sunt planificate numeroase etape de expansiune pentru DKV LIVE. Atunci, soferii si dispecerii vor comunica prin aplicatia DKV LIVE, care va fi treptat extinsa intr-o solutie portal completa pentru gestionarea inteligenta a flotei.

Articole similare

Ad