Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

H.Essers isi extinde serviciile pentru transportul multimodal de produse chimice prin achizitia Tank Management

Furnizorul de servicii logistice H.Essers anunta achizitia companiei norvegiano-franceze Tank Management, la mai bine de doi ani dupa ce si-a completat portofoliul prin cumpararea Huktra, firma specializata in managementul containerelor pentru transport de chimicale in forma lichida.

Cu filiale in Oslo, Le Havre, Milano si Rotterdam, acoperirea geografica a Tank Management completeaza prezenta europeana a Huktra. Dezvoltarea ulterioara a transportului multimodal in vrac lichid se incadreaza in strategia H.Essers de a furniza solutii logistice integrate si durabile pentru industria produselor chimice periculoase.

Tank Management este o firma de familie, infiintata in 2006, si este specializata in transportul cu temperatura controlata al produselor lichide, in special pentru industria chimica si alimentara. Transportul este organizat in principal pe calea ferata, dar si maritim si rutier.

Cifra de afaceri inregistrata de Tank Management se ridica la 40 de milioane de euro, cu 35 de angajati. Flota sa este formata din 800 de cisterne moderne ISO, care pot transporta lichide la diferite temperaturi, cu o gama cuprinsa intre -10 grade C si + 120 grade C. Toate unitatile sunt echipate cu track & trace in timp real, iar temperatura poate fi monitorizata si controlata de la distanta.

Dezvoltarea transportului vrac de lichide chimice face parte din planul strategic pe termen lung al H.Essers. Compania ofera solutii logistice integrate pentru industria produselor chimice periculoase. Acesta este un segment de piata cu provocari logistice complexe, reglementari stricte si conditii specifice de functionare – cum ar fi controlul temperaturii, siguranta si mediul. H.Essers se concentreaza tot mai mult pe sincromodalitate, adica imbina inteligent diferite moduri de transport.

Prin achizitia Huktra, H.Essers si-a extins acoperirea geografica pentru logistica de chimicale lichide. Huktra avea deja sucursale in Belgia, Regatul Unit, Spania, Italia si Romania. Iar achizitia Tank Management “se incadreaza in strategia noastra de dezvoltare durabila a sincromodalitatii in segmentul chimic. Ne permite sa oferim clientilor nostri un mod nou de gestionare a fluxurilor de transport, care sunt nu numai mai eficiente, dar, datorita acestei abordari, sunt si mai durabile. Este un castig pentru toate partile: clientii, furnizorii de servicii logistice si comunitatea noastra“, a declarat Gert Bervoets, CEO H.Essers.

Articole similare

Ad