Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Volvo Buses a primit in ultimul an comenzi pentru 300 de autobuze electrice

Volvo Buses a primit in ultimul an comenzi de autobuze electrice din Suedia si Norvegia care totalizeaza peste 300 de vehicule. Cea mai recenta comanda a venit din partea transportatorului norvegian Vy Buss, care a solicitat 32 de autobuze electrice Volvo 7900. Vehiculele urmeaza sa fie introduse in operare in Drammen si Ålesund pana in vara anului viitor. Flota Vy Buss va ajunge astfel la 150 de autobuze electrice.

Norvegia este una dintre tarile care au introdus norme foarte stricte in privinta reducerii emisiilor poluante, astfel ca pana in 2025 toate autobuzele urbane trebuie sa aiba zero emisii.

Vy Buss a introdus in operare primele 6 autobuze electrice Volvo 7900 in Drammen in februarie 2019, iar in toamna aceasta flota va fi completata de 22 de unitati, dintre care doua vor avea o capacitate de transport de 120 de calatori. Pentru Ålesund au fost comandate 10 vehicule, parte dintr-un contract mai mare, de 66 de unitati. Toate vehiculele sunt acoperite de pachetul de intretinere si service Volvo Gold.

Articole similare

Ad