Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

VGP dezvoltă un parc logistic în Arad pe un teren de 39 de ha

VGP, lider european dezvoltator, manager și proprietar de servicii de logistică și imobiliare semi-industriale de înaltă calitate, a cumpărat un teren de 39 de hectare în Arad, unde va dezvoltat un nou parc logistic – VGP Park Arad. Primele livrări în parc sunt programate începând cu 2021. VGP a fost asistată la achiziția de teren de către CBRE.

Această nouă locație se înscrie în strategia companiei de a-și extinde și consolida prezența pe piața națională și este poziționată strategic în limitele orașului Arad, conectivitatea perfectă cu rețelele rutiere europene fiind adiacentă autostrăzii A1 și doar 50 km distanță de Timișoara, precum și punctul de frontieră română / maghiară (Nădlac).

Suprafața totală a noului parc industrial VGP Park Arad va fi de 39 de hectare, cu o suprafață de închiriere potențială de până la 200.000 m2, ideală pentru industria ușoară, operațiunile de preasamblare auto, precum și hub-urile de distribuție / curier. Compania informează că „sprijinul și eficiența locală a autorităților locale ale orașului Arad“ reprezintă premisele pentru dezvoltarea rapidă atât a proiectelor construite la comandă, cât și / sau a clădirilor standard, în conformitate cu specificațiile de înaltă calitate ale VGP.

„Această nouă investiție și dezvoltare a VGP în regiunea Arad este o dovadă a încrederii Grupului VGP în piața românească și a planurilor nealterate de contextul complicat al anului 2020, în a-și extinde prezența locală și a obține acoperire națională cu parcurile logistice de înaltă calitate. Dorim să adresăm mulțumiri speciale biroului local CBRE care a intermediat tranzacția funciară și, în același timp, să invităm toți agenții și partenerii noștri să încredințeze VGP proiectele și solicitările clienților lor concentrate în vestul României“, a declarat Adrian Crizbășianu, Country Manager VGP România.

Articole similare

Ad