Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Fonduri europene nerambursabile pentru IMM-uri

Marţi, 25 august 2020, orele 14:30-16:00, pe canalul de Facebook al revistei Tranzit

În condiţiile blocării mai multor sectoare economice din cauza pandemiei, activitatea întreprinderilor mici şi mijlocii (IMM) a fost serios afectată.

OUG 130 din 31 iulie 2020 vizează acordarea de sprijin financiar pentru IMM-uri din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului operațional Competitivitate 2014-2020 (POC). Formele de sprijin se referă la microgranturi, în valoare de 2.000 de euro, granturi pentru capital de lucru de  150.000 de euro şi granturi pentru investiții productive.

Cum se vor acorda banii europeni pentru IMM-uri, care sunt condiţiile pe care companiile româneşti trebuie să le îndeplinească pentru a beneficia de acest sprijin şi care ar putea fi eventualele probleme în accesarea ajutorului de stat vom discuta împreună cu ministrul secretar de stat în Ministerul Economiei Liviu Rogojinaru, cu reprezentanţi ai Autorităţii de Management pentru Programul Operaţional Competitivitate 2014-2020, cu avocatul Gabriel Voinescu, de la Casa de avocatură Voinescu Lawyers, cu Florin Bocai, avocat, vice-preşedinte FORT şi reprezentat al firmei Intertranscom, din Iaşi, și cu Vlad Betea, reprezentantul EU-RO-SPEED.

Partener:

Articole similare

Ad