Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Ford Trucks, lider de piaţă pe construcţii

Comenzile de camioane de construcţii au fost în creştere în 2020, în linie cu previziunile făcute la finele anului trecut. În ciuda pandemiei, activitatea în domeniul construcţiilor a continuat, comenzile au mers mai departe, iar livrările au fost făcute conform graficului, graţie sprijinului oferit de producător, a declarat Gabriel Tudor, director naţional de vânzări Ford Trucks România. Şi deşi au existat restricţii de trafic la transportul rutier, camioanele au putut veni pe mare.

„Clienţii din construcţii sunt mulţumiţi de faptul că au avut de lucru; este vorba mai ales de firme consacrate, care au ştiut să beneficieze de oportunităţile oferite. Vedem şi firme noi, care intră timid pe piaţă, însă acestea aleg – într-o primă fază – camioane second-hand, pentru lucrări de mică anvergură”.

Dintre firmele de transport care lucrează atât în construcţii, cât şi pe piaţa de mărfuri generale, majoritatea s-a orientat anul acesta cu precădere către construcţii. Pentru aceşti clienţi, Cefin Trucks, importatorul Ford Trucks în România, oferă opţiunea de trade-in a autotractoarelor de mărfuri generale cu vehicule de construcţii.

Cefin Trucks comercializează anual aproximativ 600 de camioane second-hand, provenite de regulă din trade-in-uri, precum şi vehicule „Ford Certified Used”, provenite din contracte de leasing operaţional.

„Cefin Trucks este lider pe piaţa camioanelor de construcţii. În 2018 un rol important în ocuparea primei poziţii a fost contractul cu CNAIR; anul trecut, fără a mai avea o comandă punctuală foarte mare, a fost încheiat cu o cotă de piaţă de aproximativ 28%. În prezent, deţinem 29,5% din piaţa de construcţii şi estimăm că vom depăşi pragul de 30% până la finele lui 2020”, a declarat Gabriel Tudor.

Articole similare

Ad