Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Activitatea de service a fost constanta in pandemie

Piata echipamentelor de manipulat a inregistrat, per ansamblu, o scadere de 15% in primele 6 luni ale anului comparativ cu perioada similara din 2019. Cu toate acestea, activitatea de service s-a mentinut constanta (cu cateva fluctuatii), in functie de domeniul de activitate interesul pentru repararea si intretinerea echipamentelor fiind destul de diferit. Asadar, daca pe segmentul automotive lucrurile au incetinit, alte segmente, cum ar fi retail sau farma, au inregistrat o crestere sustinuta, apreciaza reprezentantii Jungheirich Romania. De altfel, in perioada starii de urgenta si imediat dupa s-a constatat o crestere a cererii pentru inchirierile de echipamente pe termen scurt, in special din domeniul de retail.

Consumul pieselor de schimb a fost, de asemenea, constant, iar acesta este un lucru pozitiv, avand in vedere contextul actual, confirmand faptul ca firmele din domeniu sunt preocupate sa isi mentina nivelul ridicat de disponibilitate a flotelor de utilaje. De altfel, Jungheinrich are in plan cresterea echipelor de service pana la sfarsitul anului, pentru a asigura o acoperire cat mai buna a solicitarilor de intretinere si reparatii de echipamente.

Tot pentru a veni in sprijinul clientilor, Jungheinrich Romania a derulat in aceasta perioada mai multe campanii promotionale de mentenanta, clientii beneficiind de conditii speciale la achizitia de utilaje. Spre exemplu, pana pe 30 septembrie, producatorul german ofera, prin intermediul partenerului sau, Deutsche Leasing, posibilitatea achizitiei de echipamente finantate prin credite cu rate fixe, cu dobanda de doar 0,99% pe an. Oferta este valabila pentru modelele EJE M si EJC M. Alte campanii promotionale sunt planificate pentru aceasta toamna.

Articole similare

Ad