Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

S.CS Universal X-Light de la Schmitz Cargobul crește sarcina utilă și flexibilitatea în exploatare

Pe 3 septembrie, Schmitz Cargobull a organizat o conferință de presă on-line în care a prezentat contextul pieței actuale de transport din Europa, cu accent pe producția și vânzările de semiremorci în timpul și după perioada carantinei, dar și vehiculele noi pe care le-ar fi expus la IAA Hanovra și serviciile ce le însoțesc.

Printre noutăți se numără semiremorca robustă cu prelată S.CS Universal X-Light, cu greutate proprie de 4.975 kg, pentru transport de mărfuri generale grele, și cu șasiu galvanizat ce beneficiază de garanție extinsă de 10 ani împotriva coroziunii. În ciuda faptului că este mai ușoară, semiremorca are durabilitate și valoare reziduală mari.

The semi-trailer curtainsider with galvanized chassis

Greutatea proprie redusă a fost obținută datorită optimizărilor aduse șasiului, care însă este în continuare la fel de robust ca la generația anterioară.

X-Light dispune de prelată Power Curtain, ce permite încărcarea/descărcarea mai rapide și mai sigure, deoarece construcția nu mai prevede șipci de fixare. Prelata include sisteme de ancorare pentru fixarea mărfurilor în partea din spate și oferă și diverse posibilități de încărcare parțială.

Noua prelată are toate certificatele comune pe piața de transport: DIN EN 12642 Code XL standard și Băuturi, DL Guideline 9.5 și pentru anvelope opțional. În plus, semiremorca având prelată Power Curtain a fost îmbunătățită pentru transportul mărfurilor vrac, respectând cerințele legale referitoare la stabilitatea pereților laterali și ancorarea mărfurilor.

Schmitz Cargobull s-a înscris cu acest model și în competiția Trailer Innovation, la categoria Șasiu.

Articole similare

Ad