Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

BYD livrează autocare electrice în Statele Unite ale Americii

Autorităţile locale și firmele publice de transport din statul american California vor putea achiziţiona autocare electrice fabricate în Statele Unite ale Americii echipate cu baterii BYD, graţie unui contract-cadru semnat de către producătorul chinez şi guvernul statului California.

BYD a fost selectat pentru a fi furnizor de autocare electrice, garantând un preţ pre-stabilit de achiziţie. Modele incluse în ofertă sunt K10M (13,7 m lungime MD), C9M (12 m lungime HD) şi C10M (13,7 m lungime HD).

Creat pentru a ajuta companiile de transport deţinute de către stat să respecte standardele de poluare impuse, contractul va fi disponibil și entităților guvernamentale din afara Californiei.

În contextul pandemiei Covid-19, BYD poate oferi opțiuni de distanțare (separatoare de plexiglas), sisteme de dezinfectare și antimicrobiene.

În California există peste 200 de firmele de transport public deţinute de către stat, care operează peste 14.000 de autobuze de tranzit.

Acestea sunt obligate să achiziţioneze doar vehicule noi cu zero emisii, iar până în 2040 să asigure electrificarea completă a flotelor.

În 2018, BYD a fost selectat într-un contract similar, ca unul dintre furnizorii agreaţi din statul Georgia.

Articole similare

Ad