Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Fundaţia Groupe Renault România donează tablete elevilor din Argeş şi Dâmboviţa

100 de elevi din județele Argeș și Dâmbovița vor avea acces la educație prin intermediul tehnologiei, folosind tablete donate de Fundația Groupe Renault România, în parteneriat cu Automobile Dacia. Beneficiarii sunt elevi din ciclurile primare, gimnaziale și de liceu cu profil tehnologic, proveniți din medii defavorizate, în comunitățile rurale și urbane.

În plus, 50.000 de măști textile și aproximativ 2.000 de litri de dezinfectant vor proteja elevii și personalul didactic și administrativ din școli și licee din Argeș de răspândirea virusului, în cazul orelor desfășurate cu prezență fizică. Donația de măști, respectiv dezinfectant, este susținută în parteneriat cu furnizorii români, Francesca și Divvos Group.

În Argeș, predarea materialului didactic a avut loc joi, 10 septembrie, la sediul Inspectoratului Școlar Județean, iar în perioada imediat următoare va ajunge donația similară şi în Dâmbovița. În aceeași zi, produsele sanitare au intrat în posesia reprezentanților unora dintre instituțiile de învățământ argeșene, în cadrul unei ceremonii găzduite de Primăria Mioveni. „Acești copii au nevoie de sprijin pentru a nu abandona procesul educațional și de aceea îi susținem. Ținem cont de evoluția posibilă a scenariilor pentru derularea cursurilor școlare și anticipăm nevoia de adaptare. Donăm material tehnologic, tablete, pentru educația în regim online. Ne-am orientat către mediile defavorizate și, cu ajutorul autorităților locale, am identificat zone cu risc. În plus, dotăm o serie de școli cu măști și dezinfectant pentru lupta împotriva răspândirii virusului“,a declarat Cecilia Tudor, director Comunicare si Responsabilitate Socială Corporativă.

Articole similare

Ad