Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad
Ad

Oliver Bange preia conducerea TIP și PEMA pe Europa Centrală

TIP Trailer Services l-a numit pe Oliver Bange în funcția de vicepreședinte și director general al TIP și PEMA GmbH, în Europa Centrală.

Oliver Bange, care va prelua noile atribuţii începând cu 1 decembrie 2020, a condus cu succes regiunea Europei Centrale și de Est (Germania, Austria, Elveția, Polonia, Republica Cehă și România) pentru TIP Trailer Services din 2015. În 2019, TIP a achiziționat PEMA GmbH, una dintre cele mai importante companii de leasing și închiriere de vehicule comerciale din Europa. TIP și PEMA dețin împreună o flotă diversificată de aproximativ 25.000 de unități de mărci premium de camioane și remorci. PEMA operează 14 locații în toată Europa Centrală, inclusiv patru service-uri interne. „După un an de tranziție și integrare, sunt mândru să preiau conducerea TIP și PEMA în Regiunea Centrală. Suntem mai puternici împreună ”, a declarat Oliver Bange.

Oliver Bange are peste 25 de ani de experiență în management comercial și general în industria europeană de transport și logistică, iar înainte de a se alătura TIP, a lucrat ca director pentru DKV Euroservice și GE Capital. „Oliver are capacitățile potrivite pentru a conduce echipele unificate ale TIP și PEMA, spre beneficiul angajaților, clienților și partenerilor din regiune. Punctele forte ale companiilor combinate, precum și conducerea lui Oliver, vor permite atingerea obiectivelor de creștere conform strategiei noastre”, este de părere Bob Fast, CEO și președinte al TIP Trailer Services.

Oliver Bange va prelua responsabilitățile privitoare la PEMA de la fostul CEO, Peter Ström, care de la 1 decembrie 2020 devine CEO Volvo Trucks Germania. 

Oliver Bange s-a născut la München în 1972, deține un MBA în finanțe și economie, este căsătorit şi are doi copii.

Articole similare

Ad